Hemp Health

Consultație gratuită: info@hemphealth.ro

Categorii
Hemp Health

Consultație gratuită: info@hemphealth.ro

  • Categorii
    • Ulei CBD
    • Capsule CBD
    • Gumă de zahăr CBD
    • Ulei CBD pentru animale
    • Cosmetice CBD
    • Spray CBD
    • Alimente din cânepă
    • Suplimente alimentare
    • Ciuperci medicinale
    • Oferte de pachete
    • Producători
    • Problémakörök
  • Calculator de dozare
  • Ghidul uleiul CBD
  • CBD Blog
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
73 RON
  1. GAL
  1. Producători
  2. GAL

GAL Peptide de colagen de vită Argentina

Numar articol: 
GAHUPZ29
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
GAL Peptide de colagen de vită Argentina
Összetevők

73 RON
GMO-mentes
Prémium minőség
Cukormentes
Punct bonus: 4 RON

GAL Marhakollagen Peptide powder

300 g

30 porții



.

 


Livrare din stoc, expediere în termen de 1 zi lucrătoare!

Consultanță gratuită:

info@hemphealth.ro

  • Descriere
  • Info produs
  • Recenzii
Descriere

GAL Peptide de colagen din măduvă de vită - 300g

Peptidele de colagen din măduvă GAL se caracterizează acum prin proprietăți fără precedent, solubilitate perfectă, gust și aromă neutre. Dimensiunea peptidelor sub 3000 Daltoni asigură o bioactivitate remarcabilă, o utilizare rapidă și completă în organism. În plus față de susținerea sănătății noastre în toate fațetele sale, consumul zilnic al noului nostru produs materie primă este cât se poate de convenabil, pulberea neutră, cu granulație fină, putând fi ușor amestecată în orice băutură sau chiar aliment, fără a se aglutina. Recomandăm în continuare administrarea a 10 grame pe zi pentru a obține efectul așteptat de la colagenul de tip I.


Colagenul este o proteină uriașă care se găsește în cantități mari în pielea, oasele și cartilajele noastre. Putem obține mult colagen consumând piele, oase și cartilaje de animale (de exemplu, supă de oase, jeleu etc.), dar este foarte greu de digerat. În timpul digestiei, colagenul este descompus în constituenții săi mai mici, peptidele, iar apoi o parte din acesta este descompus în aminoacizi, acesta fiind modul în care ajunge în fluxul sanguin pentru a acționa în piele și articulații.


În alimentele noastre, colagenul este deja prezent sub formă de peptide, adică este digerat, hidrolizat. Această peptidă de colagen (colagen bovin hidrolizat), care necesită puțină digestie, ajută la menținerea elasticității tinereții pielii și la buna funcționare și flexibilitate a articulațiilor.

Efectul asupra pielii și articulațiilor a fost demonstrat doar pentru peptidele de colagen consumate, nu și pentru colagenul care nu este pre-digerat (consumat din alimentație). (Cu toate acestea, este important de menționat că efectele benefice asupra stomacului și mucoasei intestinale ale colagenului din colagenul alimentar nedigerat sunt raportate de unii experți).

Beneficiile colagenului nostru, beneficiile fiziologice ale consumului acestuia, nu sunt diferite de cele ale colagenului nostru porcin.

Dosaj: Se recomandă consumul a 10 g (1 lingură plină) zilnic de 1 sau 2 ori pe zi. Nu are aromă, dar din cauza mirosului său ușor, se recomandă amestecarea cu suc de portocale, cacao sau, de exemplu, smântână și băuturi cu vanilie, care îl maschează bine.

Există o diferență între peptidele de colagen de vită și porc?

Beneficiile celor două tipuri de colagen de vită ale noastre și beneficiile fiziologice ale consumului lor nu sunt diferite de cele ale colagenului de porc, astfel încât următoarea descriere nu poartă nicio diferență.

La ce sunt bune peptidele de colagen?

Majoritatea proteinelor care alcătuiesc organismul mamiferelor sunt proteine de tip colagen, deoarece acestea alcătuiesc o parte semnificativă a pielii, oaselor, articulațiilor, vaselor de sânge, țesuturilor conjunctive și diferitelor organe.

Dieta modernă conține puține proteine de tip colagen, iar acestea sunt formate din molecule mari, greu de digerat. Peptidele de colagen, pe de altă parte, conțin proteine de tip colagen într-o formă ușor digerabilă, iar eficiența lor a fost demonstrată în numeroase studii științifice.

Efectele pozitive ale suplimentării cu peptide de colagen

Efectele asupra pielii și părului:

  • Reduce adâncimea ridurilor majore și oprește formarea celor noi. De asemenea, ajută la eliminarea liniilor fine și a ridurilor.
  • Îmbunătățește hidratarea și fermitatea pielii.
  • Incrementează conținutul de colagen și elastină din piele.
  • Încrește nivelul de hemoglobină din piele, îmbunătățind astfel fluxul sanguin.
  • Reduce aspectul și severitatea pielii faciale grase, reducând astfel incidența și severitatea acneei.
  • Contribuie la un păr mai gros, mai dens și la o creștere mai rapidă a părului.
  • Reduce seboreea (încărunțirea părului și mătreața)
  • Reduce căderea părului difuză și de tip masculin (atât pentru bărbați, cât și pentru femei).

Alte efecte pozitive:

  • Îmbunătățește calitatea somnului
  • datorită conținutului său de glicină.
  • Reduce durerile articulare
  • Îmbunătățește circulația periferică
  • Îmbunătățește capacitatea de învățare, memoria și reamintirea
  • Ajută la reducerea apetitului prin echilibrarea hormonilor produși de sistemul digestiv
  • Increște producția de neuroni noi în creier, dar acest lucru a fost testat doar la șoareci

Din ce sunt alcătuite proteinele de tip colagen?

28 de tipuri de proteine de tip colagen au fost identificate până în prezent, însă 90% din colagenul care alcătuiește organismul este format dintr-un singur tip, proteina colagen de tip I. Proteinele colagenice diferă de alte proteine în principal prin dimensiune și compoziția aminoacizilor. Acestea sunt cele mai mari proteine din corpul nostru.

Diferența în compoziția lor de aminoacizi constă în faptul că au un conținut foarte ridicat de glicină (~35%), un conținut mult mai scăzut de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA: leucină, izoleucină, valină), fără triptofan și un conținut mult mai scăzut de cisteină și metionină. Semnificația acestora va fi explicată în scurt timp.

Dietele noastre moderne nu conțin suficiente proteine de tip colagen

Dieta occidentală modernă este aproape complet lipsită de proteine de tip colagen, deoarece sursele noastre de proteine provin în mare parte din carne slabă, mai degrabă decât din părți animale bogate în colagen, cum ar fi oasele sau pielea. În zilele noastre mâncăm din ce în ce mai puțină jeleu, bulion de oase, tocană și altele asemenea, ceea ce reprezintă o mare problemă pentru aportul nostru de colagen.

Din moment ce o parte semnificativă a conținutului proteic al corpului animal este reprezentată de proteinele de tip colagen, iar aproape tot aportul proteic al strămoșilor noștri a fost reprezentat de proteinele animale, este logic ca o parte semnificativă a aportului lor proteic să fi fost reprezentat de proteinele de tip colagen.

Efectul restricției calorice și al restricției proteice asupra duratei de viață

S-a demonstrat că reducerea aportului caloric (CR) la animale poate duce la creșterea semnificativă a duratei de viață și la reducerea riscului de îmbolnăvire. În experimentele efectuate până în prezent, animalelor li s-a administrat mai puțină hrană, iar cu cât au trăit mai mult în comparație cu grupul de control, cu atât incidența bolilor a fost mai scăzută.

Este destul de problematică realizarea unui astfel de experiment pe oameni, astfel încât aceștia nu pot decât să monitorizeze diferiți indicatori și să tragă concluzii diferite. Efectul pozitiv al consumului redus de calorii asupra duratei de viață și a sănătății este atribuit în mare măsură de cercetători scăderii IGF-1 și creșterii nivelului IGFBP-3 care rezultă din aceasta. Acesta din urmă este o proteină care leagă IGF-1 și neutralizează efectele sale nocive.

Dintre studiile pe oameni care implică restricția calorică, până în 2008 au fost efectuate doar studii pe termen scurt, cu o durată de doar câteva săptămâni sau luni. Cu toate acestea, în 2008 a fost publicat primul studiu care a urmărit efectele restricției calorice pe termen lung. Aici s-a constatat că metoda duce la o reducere a raportului IGF-1/ IGFBP-3 la oameni timp de numai 3 luni, după care acesta începe să crească din nou. Cu toate acestea, grupul vegan cu un aport ridicat de calorii, carbohidrați și puține proteine a menținut un raport IGF-1/IGFBP-3 scăzut pe termen lung.

Unor membri ai grupului cu restricție calorică li s-a cerut să își continue dieta după ce raporturile IGF-1/IGFBP-3 au revenit la nivelurile lor inițiale ridicate, ceea ce le-a menținut aportul de proteine la un nivel scăzut similar grupului vegan. Ca urmare, raportul de mai sus a scăzut înapoi la niveluri favorabile.

Cercetătorii au descoperit că, spre deosebire de animale, reducerea aportului de calorii crește speranța de viață doar atunci când se limitează și aportul de proteine (~0,8 g/kg greutate corporală), nu doar de calorii.

Pericolele cărnii colorate și MTOR

Un studiu din 2012 a constatat că așa-numitul complex proteic mTORC este puternic și direct activat de așa-numiții aminoacizi BCAA, în special leucina. Acești aminoacizi se găsesc în cantități mai mari doar în proteinele din lapte și carne. Activitatea crescută a mTORC este o problemă, deoarece atât IGF-1, cât și insulina își exercită majoritatea efectelor negative prin intermediul acesteia. Atât IGF-1, cât și insulina cresc activitatea mTORC, motiv pentru care nu este bine să avem niveluri ridicate ale ambelor.

Activitatea crescută a mTORC reduce longevitatea și crește riscul bolilor legate de civilizație. Sunt deja în curs de dezvoltare medicamente pentru cancer și infarct bazate pe principiul inhibării activității mTORC. Cercetătorii concluzionează că, pentru majoritatea oamenilor, o dietă paleolitică bazată pe legume și carbohidrați complecși, fără carne, ar fi cea mai potrivită.

Un aport mai mare de colagen poate oferi beneficiile reducerii caloriilor

Acest studiu susține, de asemenea, importanța proteinelor din colagen, care conțin puțini aminoacizi problematici (BCAA, triptofan, metionină), în timp ce proteinele din carne și lapte sunt bogate în acestea.

Vânătorii-culegători de astăzi consumă mult mai multe proteine decât cele 0,8 g/kg greutate corporală recomandate în studiul din 2008, iar un aport proteic atât de scăzut oricum nu este sănătos pe termen lung; el poate duce la atrofie musculară, la slăbirea sistemului imunitar și chiar indirect la reducerea densității osoase. Proteinele din colagen, pe de altă parte, reduc activitatea mTORC și ajută, de asemenea, la reducerea nivelului de triptofan și metionină, toate acestea putând duce la o sănătate mai bună și o viață mai lungă. De fapt, un studiu din 2014 sugerează că acestea pot ajuta chiar la reducerea nivelului de IGF-1, ceea ce crește, de asemenea, longevitatea.

În general, este sigur să mâncați multe proteine, dar aveți grijă să vă asigurați că aproximativ jumătate din aportul dumneavoastră provine din carne slabă, restul provenind din părți animale care conțin proteine de tip colagen sau suplimente de colagen.

Peptidele de colagen sunt diferite de gelatina dietetică

Motivul pentru care este recomandabil să alegeți un supliment direct de colagen este că gelatina dietetică normală (cum ar fi jeleul) este alcătuită din proteine gigantice care sunt abia digerabile. Așadar, proteinele de colagen pe care le consumăm cu alimente nu au niciun efect semnificativ asupra articulațiilor, pielii, părului sau vaselor de sânge - cu excepția cazului în care digestia noastră este foarte bună și mâncăm multe tocănițe rotunde, bulion de oase și alte alimente bogate în colagen.

În schimb, aproape 100% din peptidele de colagen sunt absorbite în fluxul sanguin, deci pot acționa peste tot și la un aport mult mai mic. Cercetările au folosit doar gelatină/colagen pre-digerat (hidrolizat), mai ales sub formă de pulberi de băut care conțin mai degrabă peptide de colagen decât proteine întregi.

Peptidele de colagen merită consumate pentru efectele pozitive ale colagenului, în timp ce proteinele de colagen din alimentația noastră merită consumate deoarece, spre deosebire de alte proteine, nu au efecte adverse.

Summary:
  1. Sylvie Ricard-Blum: The Collagen Family. Cold Spring Harb Perspect Biol. 2011 Jan; 3(1): a004978.
  2. .
  3. Szpak, Paul (2011). "Fish bone chemistry and ultrastructure: implications for taphonomy and stable isotope analysis". Journal of Archaeological Science 38 (12): 3358-3372.
  4. .
  5. Fontana et al. Long-term effects of calorie or protein restriction on serum IGF-1 and IGFBP-3 concentration in humans. Aging Cell. 2008 Oct; 7(5): 681-687.4.
  6. .
  7. Bodo Melnik: Dietary intervention in acne - Attenuation of increased mTORC1 signaling promoted by Western diet. Dermatoendocrinol. 2012 Jan 1; 4(1): 20-32.
  8. .
  9. Trepanowski et al: Impactul regimurilor de restricție calorică și dietetică asupra markerilor de sănătate și longevitate la oameni și animale: un rezumat al constatărilor disponibile. Nutrition Journal 2011, 10:107
  10. .
  11. Y. Ewald et al, "Dauer-independent insln/IGF-1 signalling implicates collagen remodelling in longevity," Nature, doi:10.1038/nature14021, 2014.
  12. Proksch et al: Consumul oral de peptide de colagen bioactive specifice reduce ridurile pielii și crește sinteza matricei dermice. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.
  13. .
  14. Schwartz et al: Ingestia de BioCell Collagen(®), un nou extract hidrolizat de cartilaj sternal de pui; a îmbunătățit microcirculația sanguină și a redus semnele de îmbătrânire facială.(2012)
  15. Clin Interv Aging.
  16. Kantor, I et al. 2002. Rezultatele unui studiu de evaluare a utilizării unei formule de supliment alimentar în gestionarea modificărilor cutanate legate de vârstă la femeile cu riduri moderate până la severe ale zonei periorbitale. Jurnalul Asociației Americane de Nutraceutică. Vol 5, nr.2
  17. StudiuDERMSCAN, 2008, Lyon Franța. Proprietățile cutanate ale colagenului hidrolizat
  18. Ito et al: Sebum secretion-blocking composition, and food or beverage containing its. US 8,969,523 B2 (March 3, 2015)
  19. ,RandazzoS.D.,BrunoC(1982) "effectofgelatincysteineonhairafterathreemonthstreatment", J.Soc.Cosmet.Chemists33,95.
  20. D.,MorgantiP,(1982)cu titlul: "Theinfluenceofgelatincysteinesupplementationontheaminoacidscompositionofhumananhair",acceptedforpresentationonXVIintern.CongressfDermatology May23-28Tokyo.
  21. Morganti P., Bruno C. Colelli G (1983) Geltina-cistina. Cheratogenesies trutturapilifcra Boil, Soc, It. Biol.Sper 59:20.
  22. P. DE Padova, A. TOSTI, intitulat: "Gelatin -Cyctine in Seborrheic Alopecia", departamentul de dermatologie universitatea din Bologna -Italia, 15 februarie 1985. J Appl. Cosmetol 1968;4;55-60 (aprilie/iunie 1986).
  23. Morganti P., G. Fabrizl. B james, C. Bruno, intitulat: "Effect of gelatin-cystine and serenoa repens extract on free radicals level and hair growth", Prezentat la Singapore clinical dermatology 2000 -Singapore 18-20 June, 1998
  24. Pam Z., Wikonkal N., Pam N., -15th Annual Meeting of the European Hair Research Society (EHRS) , Jerusalem, Israel, July 6-9, 2011.
  25. Benito-Ruiz et al: A randomized controlled trial on the efficacy and safety of a food ingredient, collagen hydrolysate, for improving joint comfort. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2009, Vol. 60, No. s2 : Pages 99-113
  26. Schauss et al.: Efectul noului extract de cartilaj sternal de pui hidrolizat cu greutate moleculară mică, BioCell Collagen, asupra îmbunătățirii simptomelor legate de osteoartrită: un studiu randomizat, dublu-orb, controlat cu placebo. 21. Agric Food Chem. 2012 Apr 25;60(16):4096-101.
  27. Jing et al. 2014. 23. Bannai M, Kawai N. New therapeutic strategy for amino acid medicine: glycine improves the quality of sleep. J Pharmacol Sci. 2012;118(2):145-8.
  28. .
  29. File et al: Beneficial effects of glycine (bioglycine) on memory and attention in young and middle-aged adults. J Clin Psychopharmacol. 1999 Dec;19(6):506-12.
  30. Kakoi C. et al: Peptidele de colagen sporesc neurogeneza hipocampală și reduc comportamentul legat de anxietate la șoareci. biomed Res. (2012).
  31. Rubio et al: Ingestia orală a unei mese de gelatină hidrolizată la subiecți cu greutate normală și la pacienți obezi: efect postprandial asupra peptidelor intestinale circulante, glucozei și insulinei. Eat Weight Disord. 2008 Mar;13(1):48-53.
  32. .
  33. ACȚIUNEA DINAMICĂ SPECIFICĂ A HIDROLIZATELOR DE GELATINĂ de DAVID RAPPORT, De la Departamentul de Fiziologie, Școala Medicală a Universității Western Reserve, Cleveland. Primit pentru publicare, 8 octombrie 1926. Publicat Societatea Americană 28. de Chimiști Biologici, Inc., Vol 71. p. 75-86 în limba engleză.
  34. Samraj et al: A red meat-derived glycan promotes inflammation and cancer progression. PNAS 13 ianuarie 2015. 112 (2) 542-547 https://doi.org/10.1073/pnas.1417508112
  35. Samraj et al: Involvement of a Non-Human 2. Sialic Acid in Human Cancer. Front Oncol. 2014; 4: 33. 10.3389/fonc.2014.00033
  36. .
  37. Eleftheriou et al: Prevalence of anti-Neu5Gc antibodies in patients with hypothyroidism. Biomed Res Int. 2014;2014:963230. doi: 10.1155/2014/963230. epub 2014 Jun 9.
  38. https://perfecthealthdiet.com/2015/01/neu5gc-red-meat-human-disease-part/
  39. https://perfecthealthdiet.com/2015/02/neu5gc-autoimmunity-hashimotos-hypothyroidism/
Info produs
Gyártó:
GAL
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Scriu o parere!
Cont client
  • Autentificare
  • Inregistrare
  • Contul meu
  • Coș
  • Favoritele mele
Informații
  • Termeni și condiții
  • Politica de confidențialitate
  • Plata
  • Livrare
  • Contact
  • Kedvezményprogram adatkezelés
Hemp Health Kft.
    • József krt. 59-61., Budapest, 1085
    • +36-30/100-9525
    • info@hemphealth.hu

 

  • https://www.facebook.com/HempHealthhu-108400844197667/

  • https://www.instagram.com/hemphealthhu/

Produse
  • Ulei CBD
  • Capsule CBD
  • Gumă de zahăr CBD
  • Ulei CBD pentru animale
  • Cosmetice CBD
  • Suplimente alimentare

Site-ul web oferă informații generale despre suplimente alimentare, uleiuri esențiale și produse cosmetice. Informațiile disponibile pe site nu pot fi considerate sfaturi profesionale sau avize medicale. Produsele disponibile în magazinul online hemphealth.ro nu sunt adecvate pentru tratarea, vindecarea sau prevenirea bolilor, iar efectele lor pot varia de la o persoană la alta. Produsele trebuie utilizate și dozate numai conform indicațiilor de pe etichetă și nu trebuie utilizate în timpul sarcinii sau alăptării! Reprezentanții companiei noastre oferă recomandări exclusiv în legătură cu alegerea produselor, nu oferim consultanță medicală. Dacă credeți că suferiți de vreo boală, consultați imediat medicul dumneavoastră! Suplimentele alimentare, uleiurile esențiale și produsele cosmetice nu înlocuiesc în niciun caz tratamentul medicamentos sau medical. Prin utilizarea site-ului web, acceptați Politica noastră de confidențialitate și Termenii și condițiile generale.

barion_com
  • Ulei CBD
  • Capsule CBD
  • Gumă de zahăr CBD
  • Ulei CBD pentru animale
  • Cosmetice CBD
  • Spray CBD
  • Alimente din cânepă
  • Suplimente alimentare
  • Ciuperci medicinale
  • Oferte de pachete
  • Producători
  • Problémakörök
  • Calculator de dozare
  • Ghidul uleiul CBD
  • CBD Blog
Selectați Limba
  • hu
  • ro
Schimbare monedă
Autentificare
Creează cont
Setari cookie
pagina noastra foloseste cookie-uri pentru functionare. Pentru functionalitati mai largi, puteti sa permiteti cookie-urile tip marketing, acceptand si Politica de confidentialitate